Beschrijvende tekst

 

Beschrijvende tekst

Beschrijvende tekst

 

Beschrijvende tekst

 

Beschrijvende tekst

  Scandinavian Fur Trapper & Hunter’s Manual

In Scandinavië is de jager, trapper, schrijver, verhalenverteller, survivalexpert en uitgever van het blad “Pelsjeger” John S. Opdahl een begrip. Hij heeft inmiddels 29 publicaties op zijn naam staan. John schrijft zijn boeken in begrijpbare taal. Zijn bestseller “Håndbok for en pelsjeger” is vertaald in het Engels. Het is een meesterwerk geworden waarin John met behulp van veel illustraties een historisch overzicht geeft van de oude vang- en jachttechnieken die gebruikt werden om te overleven in de wildernis. Ook aan het behandelen van wild en het prepareren van huiden wordt veel aandacht besteed. 

De “Scandinavian Fur Trapper & Hunter’s Manual” is 486 pagina’s vol informatie over het oogsten van predatoren en wild met behulp van vallen en jachttechnieken. Aan dit boek hebben ook 13 specialisten uit 5 landen hun bijdrage geleverd.  Henk heeft twee hoofdstukken over de Muskus- en beverrattenbestrijding in Nederland voor zijn rekening genomen.

John quotes zijn vader: “For each step you take in the woods, you take a step closer to a game”.

Een absolute must voor iedereen die geïnteresseerd is in wildlifemanagement.

 Het boek kost € 38,95 plus € 3,85 verzendkosten. U kunt het bestellen door € 42,80 over te maken op: NL32 ABNA 0572722710 t.n.v. A.T van der Steen. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.